Cederbourgsgatan 7

Optimalt planerad tvåa med extra allt. Totalrenoverad där inget lämnats åt slumpen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong i fritt läge som vetter åt söder. Stor walk-in closet. Stabil förening utan avgiftsförändring på 12 år.


Cederbourgsgatan 7

Bostadsrätt

2 + kök

2915 kr/mån

2 av 6 (hiss finns)

48kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Det här är lägenheten för dig som gillar att leva aktivt och älskar sociala tillställningar. Extremt välplanerat, känslan är att lägenheten är mycket större än de verkliga 48kvm. Öppen planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger möjlighet till stora sociala tillställningar medans sovrummet ligger väl avskilt, här finns dessutom en stor walk in closet.
Lägenheten har totalrenoverats och inget har lämnats åt slumpen. Det finns inga synliga kablar utan allt är infräst och dolt. Alla väggar är bredspacklade släta och vitmålade. Smarta lösningar såsom skjutdörrar som försvinner in i väggen, allt för att optimera funktionerna. Fönsterbänkarna är utbyggda vilket ger ett extra djup och i nischerna sitter det spotlights.
Exklusivt kök från Tibrokök, en stor köksö med bänkskiva i silestone att samla vännerna runt. Allt är nytt och oanvänt.
Hela lägenheten vetter åt söder och innergården, vilket gör lägenheten mycket ljus och framför allt väldigt tyst.

På Cederbourgsgatan bor du centralt med gångavstånd till allt.
Vill du hellre åka kommunalt nås kommunikationer vid Korsvägen inom ett par minuter. Alldeles i närheten finns ett brett utbud av restauranger, caféer och mataffärer. Ica Focus, bortanför Korsvägen, lockar med sitt oerhört breda utbud och här finns allt från delikatesser till apotek, systembolag och skomakeri. Föreningen har ett antal parkeringsplatser som man hyr ut till sina medlemmar.

Hall
+
En gedigen ekport tar dig in i det välbevarade 30-talstrapphuset. Antingen tar man trapporna eller hissen upp till andra våningen. En kraftig säkerhetsdörr tar dig in i hallen. Här möts du av ett härligt ljusflöde från det stora fönsterpartierna. På golvet ligger en granit som senare övergår i en röktbehandlad ekparkett. Direkt till höger dolt bakom en skjutdörr finns en liten klädkammare. Väggarna är bredspacklade och vitmålade i hela lägenheten.

Kök
+
Kök med extra allt, som kan få den mest kräsne stjärnkocken på fall. Bli den förste att använda detta kök från Tibrokök. Sobra vita luckor med dolda handtag som ger ett stilrent grafiskt intryck. I mitten finns en stor köksö med en stenbänkskiva i silestone. Här finns en induktionshäll från Siemens och en bänkfläkt som åker upp ur bänkskivan när den används. Här sitter även en underlimmade diskhon och en blandare i massivt stål.
Längs ena väggen finns en rad överraskningar dolt bakom luckorna, bl.a kyl/frys och två tystgående diskmaskiner i rätt arbetshöjd. Ja du läste rätt - två stycken, det kan låta överdrivet men är helt genialiskt. Här finns dolt även en en kombinerad ugn och micro samt en separat ångugn. Längs väggen mot sovrummet sitter hela nio väggskåp som ger bra förvaring. Givetvis finns här även en vinkyl i detta kompletta kök.
Köket är upphöjt och på golvet ligger granit med värmeslingor under.

Vardagsrum
+
Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning ihop med köket. Här finns plats för soffgrupp och tillhörande möbler. Den inre delen av vardagsrummet är upphöjt ett trappsteg, golvet är ett kubbgolv i ek som behandlats med mörkpigmenterad olja, här sitter det dimmerstyrda uplights. Här finns många olika möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet når man även lägenhetens balkong som vetter åt söder och har sol under stora delar av dagen.

Sovrum
+
Väl avskilt från de sociala delarna av lägenheten ligger sovrummet. Via en skjutdörr, som elegant förvinner in i väggen, når du rummet. På insidan av dörren sitter en helkroppsspegel. Här står i dag en enkelsäng men om man önskar finns det plats för en dubbelsäng. Väggarna är vitmålade och golvet är samma rökta ekparkett som i vardagsrummet. Ett trappsteg upp når man en stor och rymlig walk in closet, inte dåligt i en tvåa! Här finns utrymme för att göra de flesta klädsnobbar nöjda. På golvet ligger grafitgrå klinker med underliggande värmeslingor. I klädkammaren finns ett städskåp.

Badrum
+
I anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet. Smakfullt med tidlösa materialval såsom vitt kakel på vägg samt grått klinker på golv. En rymlig duschhörna med en avlång unidrainbrunn som går längs med badrummets kortvägg. Smakfull kommod i vitt med integrerat handfat ,spegel och wc. Givetvis finns här golvvärme och i taket sitter dimmerstyrda spotlights. Du kommer in i badrummet via en skjutdörr, på insidan dörren sitter en helkroppsspegel.

Ansvarig Mäklare

Jim Wetterling

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 17

jim@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!