Linnégatan 37, Linnéstaden

Etta på hela 50 kvadrat som har allt: toppläge i gårdshus på femte våningen, nyrenoverade ytskikt, gnistrande vita golv och balkong med utsikt över takåsarna. Enorm takhöjd, fräscht kök och badrum. Öppen planlösning och studiokänsla. Vacker sekelskiftesfastighet. Ej hiss.
Såld

Bostadsfakta

Adress: Linnégatan 37
Upplåtelseform: bostadsrätt
Rum: 1 + kök
Boarea: 50 kvm (enl förvaltarens information)
Hiss: Hiss finns
Våning: 5 av 5

Det är lätt att förstå varför Linnéstaden har blivit en så populär del av Göteborg. Här är tempot lägre än inne i city, det är småskaligt och mysigt.

Linnégatan är stadsdelens pulsåder. Stenfasader från förra sekelskiftet kantar den breda gatan som invigdes 1900 och då betraktades som Göteborgs paradgata nummer 1.

Precis där Linnégatan är som bredast kan vi nu bjuda in till mysiga ett rum och kök med balkong. Perfekt för dig som studerar eller för dig som helt enkelt vill bo väldigt bra. Den sköna stämning som genomsyrar både området i allmänhet och detta hem i synnerhet, lyser igenom också i hela föreningen som är välskött och med bra koll på ekonomin.

Kliv in genom porten och efter några raska steg infinner sig tystnaden. Vardagsmotionen garanteras tack vare trappan och väl där uppe på femte våningen blir man belönad.Här är det ljust! Öppna dörren och en snövit dröm uppenbarar sig. Väggar, tak och golv är nymålade och kliv ut på balkongen, spana på de röda taken i väster, i norr syns Linneakyrkan och himlen är ständigt närvarande på denna nivå.

Entré
Det känns direkt när man öppnar ytterdörren: detta hem är något utöver det vanliga. En snövit drömetta för ett par eller för dig som pluggar och söker något som är få förunnat: vi talar om ett synnerligen högt läge och ett underbart ljus från stora fönster. Häng av jackan till höger om ytterdörren och se dig om kring i lägenheten!

Kök
Den öppna planlösningen ger möjlighet för många olika sätt att möblera. En rejäl köksö med massiv ekskiva och mycket förvaring i form av sex mjukstängande lådor gör köket praktiskt. Köksön blir ett själklart frukostbord. Middagen serveras vid det runda matbordet i anslutning till balkongen och det enorma fönsterpartiet. Rostfria vitvaror, arbetsbänk i massiv ek och vita släta luckor gör köket komplett. Om det finns diskmaskin? Javisst!

Allrum / sovrum
Hela lägenheten går liksom i ett svep. En öppen planlösnig som bjuder in till både party och avslappning. Studiokänslan infinner sig tack vare takhöjden och för den som behöver arbeta finns gott om plats för det också. Sängen har en given plats längst in i lägenheten. Här sover man ostört och fritt från insyn.

Badrum
En färgklick i denna i övrigt helvita lägenhet. Den blå mosaiken bryter snyggt och är lätt att hålla ren. Dusch och handfat såklart! Badrummet är kaklat upp till huvudhöjd.

Balkong och generöst ljusinsläpp
Höga fönster med överljus
Nyrenoverede ytskikt och köksö
50 kvadrat med plats för både soffa och säng
Bo i ett av Linnégatans vackraste hus
Tre jättefönster på rad garanterar ljuset
Öppna balkongdörren och njut av utsikten
Matplats vid balkongen och de stora fönstren
Hela lägenheten är nymålad i vitt
Bjud hem kompisarna - alla får plats!
Rostfritt, vitt och ek - så typiskt Linné!
Köket är komplett med diskmaskin
Högt läge, balkong och ljus inredning
Vi befinner högst upp bland takåsarna
Fönster mot omvärden - på hög höjd
Sängen har sin givna plats i hörnan
Badrum med mosaik och kakel
Vitt kakel och översittande skåp
Garderober sväljer kläder och annat
Föreningens nyanlagda uteplats
Tvättstugan har en modern maskinpark
Planskiss
Bo mitt på Linnégatan med närhet till allt
Med härliga uteserveringar
...butiker och restauranger
Linné by night
Närhet till både Botaniska Trädgården...
...och Slottsskogen
Accepterat pris
Välkommen till vår butik på Olivedalsgatan 16