Haga Kyrkogata 18 C, Vasastaden

Exklusiv & nyproducerad etagevåning, en dröm för dig med högt ställda krav. Här erbjuds många egenskaper som är svåra att finna. Högt till tak, välvda fönsterpartier, öppna och sociala ytor, exklusivt kök & bad samt rymlig klk. Terrass med ostört läge mot väster och utsikt över Vasastadens takåsar. Vån 5/5, hiss. Stabil Brf.
Såld

Bostadsfakta

Adress: Haga Kyrkogata 18 C
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Rum: 2 + kök
Boarea: 55 kvm (enl förvaltarens information)
Hiss: Hiss finns
Våning: 5 av 5

Alvhem Mäkleri & Interiör har nu nöjet att presentera ett alldeles unikt boende i två plan. Lägenheten uppfördes under 2013 och sociala öppna ytor fördelas på ett föredömligt vis mellan de två våningsplanen. Högst upp i huset, tyst och skyddat mot gård, här kan man njuta av två världar. Utanför föreningens huvudport pulserar Vasastadens rika utbud men så snart man passerat innergårdens dekorativa portal känner man hur lugnet breder ut sig istället. Ni välkomnas till en exklusiv citydröm med en svårslagen livskvalitet. Förutom att stoltsera med två våningar kan detta hem också skryta med en härlig terrass med utsikt över takåsar, påkostat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, ett stilrent badrum med tvättpelare, sovrum som har himlen som närmaste granne samt klädkammare med wc. Lägenheten andas lyx och ni möts av en finstämd mix med gedigna materialval. De mörka golven utgör en varmt kontrast mot vitmålade väggar och den fina parketten löper som en röd tråd genom alla rum - stilrent och mycket smakfullt. Golven är i ek och har en borstad rökt yta som sedan är oljad i en valnötston. Kök och vardagsrum är hemmets självklara samlingsplats och öppenheten upp mot övre etage ger en kontinental känsla. Med den härliga känslan av att befinna sig mitt i allt, och med Hagaparkens grönska bara ett stenkast bort, kliver vi in i en underbar vindsvåning i etage, högst upp i det vackra sekelskifteshuset på Haga Kyrkogata 18.

Hall
Ena stunden befinner man sig i hjärtat av Vasastadens puls. Andra stunden, när porten stängts och hissen tagit er upp till våning fem, slås man istället av lugnet som genomsyrar detta hem. Hallen ger en välkomnande känsla och här blickar ni rakt in över sociala ytor och det stilrena köket. Till höger nås lägenhetens badrum. Hallgolvet är belagt med klinker i en mörkbrun ton och i en garderob med spegelskjutdörrar ryms alla ytterkläder. Häng av dig jackan och stig på!

Badrum
Badrum med känsla av lyx, utrustat med dusch med infällbara duschväggar, stilren kommod med ovanliggande handfat, spegel med belysning, blandare från Hansgrohe samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från välrenommerade Siemens. Färgerna är tidlösa och väggarna är kaklade med vita, liggande rektangulära kakelplattor och golvet pryds av mörkbruna klinkerplattor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights med dimmer som ger ett behagligt ljus.

Kök och vardagsrum
Ett öppet och mycket trivsamt kök där designen är hämtad från Italiens största kökstillverkare - Colombini. De strikta och raka linjerna andas exklusivitet. Bakom mörka strama luckor erbjuds gott om förvaring och kökets L-form inbjuder till flertalet kockar och matglada besökare. Arbetsytorna är väl tilltagna och bänkskivorna är från exklusiva Silestone, ett stilrent och samtidigt mycket tåligt material. Köket blir en given social plats och middagen avnjuts runt matsalsbordet intill köket. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl/frys samt fläkt, induktionshäll samt varmluftsugn och mikro, samtliga i senaste utförande från Siemens. I anslutning till köket finns plats för större soffa. Slå er ned, njuta av lugnet och blicka ut genom de vackra välvda fönstren med kyrkokänsla. Från hela första planet får ni mycket kontakt med himlen och här smyger ljuset sig in även i mörkaste november.

En trappa leder er upp, utformad i modern stil med glasräcke vilket ger lägenheten en extra känsla av rymd. Här kommer ni direkt till lägenhetens sovrum som med enkelhet möbleras med en dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Från sovrummet nås en stor klädkammare som erbjuder gott om klädförvaring. I klädkammaren finns även WC och handfat. Mellan våningarna är det öppet och trappans glasräcke fortsätter upp till sovrummet och vidare för att dela av de båda planen och den rymliga atmosfären är påtaglig. Genom helglasade pardörrar tar ni er ut på lägenhetens terrass där ni möts av en utsikt över Vasastadens takåsar. På sommarna kan ni njuta av västersolens värmade strålar. Öppenheten mellan de två planen i kombination med den höga takhöjden skapar en unik karaktär och en stor portion av frihet. Här flödar ljuset in genom två stora takfönster, helglasade terrassdörrar samt de vackert välvda fönsterna på entréplan.

Uppförd 2013, ni möts av ett minutiöst hantverk
En kontinental atmosfär...
.. där alla materialval är väl genomtänkta
En trappa upp nås sovrum, klädkammare och terrass
Belägen högst upp i huset på Haga Kyrkogata 18
Planskiss
Planskiss övre etage
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter
Från hallen nås badrummet med tvättpelare
Tidlösa och stilrena materialval
Denna vackra vy möter er i hallen
Ett boende för dig med högt ställda krav
Välvda fönster mot gård utgör ett smycke i sig
En dröm, med himlen som närmaste granne
Varje kvadratmeter är ytterst väldisponerad
Öppenheten mellan två plan ger en skön rymd
Spännande vinklar och slående takhöjd
Stilrent kök med italiensk design
Exklusiva materialval med bänkskivor i Silestone..
.. och maskinpark från välrenommerade Siemens
Matbordet har en given plats invid köket
Ta trappan en våning upp
Tyst och rofyllt
Så sobert och väl genomtänkt
Här omges ni av ett rofyllt lugn
Öppenheten mellan planen ger en känsla av frihet
Kika ned & du blir än en gång påmind om takhöjden
Från sovrummet nås både klädkammare och terrass
Klädkammaren avskiljs med en skjutdörr i glas
I klädkammaren nås både förvaring & WC
Gott om förvaring i platsbyggd enhet
Samma sobra val som i badrummet en trappa ned
Genom helglasade dörrar nås terrassen
Perfekt läge mot väster!
Njut av härliga soltimmar och utsikt!
Ett stenkast från huset nås Vasagatan
Vid Vasaplatsen knyts kollektivtrafiken samman
Grönskande Kungsparken nås ett par minuter bort
Accepterat pris
Välkommen in till oss & vår butik, Olivedalsg. 16