Haga Kyrkogata 18 A, Vasastaden

Exklusivt renoverad 3:a i toppskick om 95 kvadrat med klassisk planlösning. Välbevarade sekelskifesdetaljer såsom stuckatur, höga fotlister, mörkbetsade brädgolv och vackra snickerier. Stora sällskapsytor och två rymliga sovrum. Kök och bad av högsta klass. 2:a bostadsplanet - hiss finns och balkong planeras.
Såld

Bostadsfakta

Adress: Haga Kyrkogata 18 A
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Rum: 3 + kök
Boarea: 95 kvm (enl förvaltarens information)
Hiss: Hiss finns
Våning: 3 av 5

Alvhem Mäkleri & Interiör har nöjet att presentera denna enastående och nyrenoverade sekelskiftestrea om 95 kvadratmeter i absolut toppskick. Här kombineras moderna och exklusiva materialval med välbevarade charmiga detaljer på ett smakfullt sätt. Lägenheten ligger på andra bostadsplanet i en vacker fastighet anno 1894. Här möts ni av synnerligen välplanerade kvadratmetrar med spatiösa ytor som ger en pampig känsla samt ljus och rymd. Vardagsrum och kök i fil ger en tydlig sällskapsdel och vetter mot Haga Kyrkogatan medan den mer privata delen är belägen mot den lugna innergården. Vardagrummet möbleras enkelt med stor soffgrupp och läshörna för er som önskar. Kök med gott om plats för stort matbord och köksinredningen kommer från Italienska Colobini och vitvarorna från bland annat exklusiva Gaggenau. I direkt anslutning till master bedroom, som ligger mot gård, nås en väl tilltagen walk in closet och lägenhetens andra sovrum ligger även det mot gården och rymmer plats för dubbelsäng och en stor garderobslänga. I anslutning till hallen nås lägenhetens påkostade och smakfullt renoverade badrum. Detta boende pryds genomgående av vackra stuckaturer, takrosetter, tidstypiska brädgolv, fina spegeldörrar, höga profilerade fotlister och djupa fönsternischer. Lägenheten genomgick en omfattande och samtidigt varsam totalrenovering under 2013 som även innefattar nya eldragningar, samtliga väggar och tak har spacklats och målats. Detta är definitivt ett hem för dig med högt ställda krav! Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, små charmiga kvartersbutiker med bland annat blommor, kläder och mysiga caféer. Ett stenkast bort finns välsorterade livsmedelsbutiker. Runt hörnet stoltserar Vasagatan med sina härliga uteserveringar och ett par kvarter bort ligger Kungsportsavenyn.

Hall
Två och en halv trappa upp, genom ett vackert renoverat trapphus med sekelskiftesdetaljer, finner du entrén till lägenheten. Hallen öppnar upp lägenheten på ett tilltalande sätt. Massagolv som målats i en varmgrå ton vilket passar väl in i lägenhetens moderna prägel. Taket är sänkt med infällda spotlights och golvvärme finns. Praktisk klädavhängning i infälld nisch i väggen som ger ett lite extra utrymme. Häng av dig jackan och fortsätt in i lägenheten!

Kök
Smakfullt designat kök med vita strama fronter från Italienska Colombini som öppnas genom en touch (el-öppning), Genomgående stilrena och klassiska materialval. Två stora fönster skänker rikligt med ljus och tillsammans med de smakfulla färgvalen ger detta ett mycket fräscht och trivsamt intryck. Invid fönstret kan ni med enkelhet möblera för 6-8 personer. Maskinparken består av induktionshäll (90 bred) från Gaggenau, fläkt, ugn från Gaggenau, kyl/frys från De Dietrich, extra frys från Siemens samt diskmaskin kommer från Miele. Samtliga vitvaror är helintegrerade. Kvartsbänkskivan i vitt från Silestone och ovan denna sitter ett kakel som stänskydd. Utanpåliggande snygga spotlights i taket placerade utmed väggarna ger en shysst ljuseffekt. Integrerad Ipad i köksvägg för styrning av musik, kolla recept, etc.

Vardagsrum
Ett stort, luftigt och lyxigt sällskapsrum med insynsskyddat läge mot Haga Kyrkogata. Vackra sekelskiftesdetaljer i form av högt till tak (ca 3,20 meter) med dekorativ stuckatur, takrosett, högt profilerade fotlister och djupa fönsternischer. Två stora fönsterpartier välkomnar ljuset. Här finns plats för en stor soffgrupp med favoritfåtöljen, bokhyllor, mediaförvaring och en mysig läshörna. Väggarna är målade i en sober sandton vilket framhäver rummets tidstypiska detaljer. På golvet ligger brädgolv i original som behandlats med brunpigmenterad lack vilket skapar en rustik och varm känsla. Infällda högtalare i vägg.

Master Bedroom
Ett harmoniskt sovrum beläget mot föreningen lugna innergård. Här finns rejält med plats för en dubbelsäng, sängbord, byrå och skrivbord. Generös takhöjd och ett högt fönster med djup fönsternisch ger ljuset spelrum. Här finns en stor walk in closet i direkt anslutning vilket gör detta till det perfekta sovrummet. Även här ger den sobra sandtonen på väggarna en tilltalande kontrast mot de vitmålade snickerierna och takets stuckatur. Golvet är här belagt med en mjuk och trendig ljusgrå heltäckningsmatta.

Sovrum
Rummet pryds här som i övriga rum av stort fönsterparti, charmigt brädgolv, väggar målade i sandton samt förvaring i stor garderobs länga. Här möblerar ni enkelt med dubbelsäng med tillhörande sängbord eller för er som önskar så så möblera med en 120 säng och en skrivbordshörna.

Badrum
I anslutning från hallen ligger det nyrenoverade och påkostade badrummet som färdigställdes 2013. Smakfullt renoverat med tidlösa materialval och exklusiv inredning från bland annat Tapwell och danska Dansani. Här inryms en stor duschhörna med två raka duschväggar i glas samt långsmal golvbrunn från Unidrain som placerats invid väggen och som ger ett påkostat intryck. Smakfull dubbelkommod med integrerat handfat samt vägghängd wc. Givetvis finns även infällda spotlights och bekvämlighet såsom golvvärme och handukstork. Golvet och väggarna är beklätt med stora 60*60 plattor från italienska Casa in Corso. Våtrums intyg finns.

Pampiga rum i fil mot Haga Kyrkogata
Påkostat kök från Italienska Colombini
Stilrena och sobra materialval
Planskiss
Gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter
Påkostad kvartsbänkskiva i Silestone
Elen är omdragen i lägenheten och delvis infräst
Exklusiva vitvaror från bla Gaggenau
Middag invid fönstret för 6-8 personer
Brädgolv som mörkbetsats löper genom rum i fil
Stora fönsterpartier med härlig grönska utanför
Våningskänsla med slående takhöjd om 3,15 meter
Luftigt vardagsrum och genomgående planlösning
Smyckad sekelskiftesdetaljer som listverk...
... takrosetter och detaljrika stuckaturer
Fina kontraster mellan väggar, fotlister & golv
Snickerierna framhävs på ett smakfullt sätt
Välkommen in till master bedroom
Golv med mjuk & härlig heltäckningsmatta
Möblera med läshörna...
.. i dessa spatiösa och luftiga ytor
Stor Walk in Closet nås direkt från master bedroom
Stort gästrum med många möbleringsalternativ
Gott om förvaring i flertalet garderober
Påkostat badrum med högsta standard
Smakfulla & stilrena materialval
Golv med 60*60 plattor från Casa in Corso
Givetvis finns golvvärme och handdukstork
Praktisk dubbelhandfat från Dansani
Trendigt massagolv med golvvärme
Luftig och öppen hall med plats avhängning
Varmt välkommen åter!
Nyrenoverad stensatt gård med planteringar
Pampig portal tar er till trapphuset
Fyra stora fönster skänker ett härligt ljus
Sekelskiftesfatighet med ypperligt läge i Vasa
Vasaplatsen ligger ett stenkast bort...
... & likaså Vasaparken och dess grönska
Runt hörnet möter ni vasagatans puls
I närheten finner ni gott om små mysiga butiker
Välkommen till oss & vår butik på Olivedalsg. 16
Accepterat pris