Uddevallagatan 33

Tänk på denna lägenhet som ett blankt blad; här målar du. Planlösningen av ett mindre kök, ett mindre rum och två större i fil blir vad du gör den till. Kök och vardagsrum i fil, ett eller två sovrum, du håller i penseln. Välkommen på visning!


Uddevallagatan 33

Bostadsrätt

3 + kök

3250 kr/mån

1 av 3 (ej hiss)

64.5kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
När Jotun lanserade sina nya kulörer under hösten undrar man om de sneglat på lägenheten på Uddevallagatan 33. Nu, plötsligt efter alla år. känns den helt rätt i sin färgskala. Serien heter "Calm" och den beskriver inte bara färgserien utan även lägenheten. Det var detta som fick nuvarande ägare att falla för den när hon köpte den: lugnet, läget och ljuset.
Som många andra fastigheter har fasaden tilläggsisolerats och fönster bytts, men invändigt har föreningen bibehållit originaldetaljerna. Det första man slås av när man kommer in på Uddevallagatan 33 är trapphuset; här förs tankarna till Vasastaden med den imponerande takhöjden, takmålningarna och lägenheter på olika etage. Väl inne i lägenheten är trägolven framtagna i hela lägenheten och dörrarna är i original. Här finns valv, höga lister, djupa fönsternischer, takrosetter och stora treluftsfönster mot Uddevallagatan och villakvarteret mitt emot. Rummen med fönster mot husets bakgård kan bli två sovrum, eller ett sovrum och ett kontor.
För köparen av denna lägenhet kan själv bestämma hur den ska se ut framöver, vilka rum som behövs och var, kanske en framtagen tegelvägg, sakralt vita väggar eller omfamnande tapeter från William Morris. Platsbyggt kök, ikea eller behålla det som finns. Flytta kök eller låta det vara kvar. Stort eller litet sovrum eller både och. Du bestämmer.

Köket
+
I landshövdingehus ligger köken mot innergård och så också här. Köksinredningen är äldre med blå köksluckor. Här finns ett mindre kallskafferi och induktionshäll med spiskåpa och fläkt ovan.

Lilla rummet
+
Också detta ligger med fönster mot bakgården och har en inbyggd garderob. Flyttas väggen något mellan kök och rum ryms en säng framför fönstret och då också skrivbord och/eller byrå.

Stora rummet och vardagsrummet
Rummen ligger i fil med varsitt stort treluftsfönster. I föreningen har flera låtit flytta köket så det ligger i fil med vardagsrummet för att få större sociala ytor. I lägenheten ligger badrummet vägg-i-vägg, vilket underlättar en köksflytt. Tänk en jul eller inflyttningsfest här: stort, uppdukat bord, en tänd brasa och vänner och familj samlade – och alla får plats.
Här kan också bli ett sovrum med gott om plats för garderober (här finns redan en garderobsvägg).

Badrum
+
Badrummet renoverades av tidigare ägare 2005 med italienskt kakel, infällda spotlights och duschhörna.

Hall
+
Platsbyggd garderob med överskåp, välvd nisch och plats för avhängning - och en vacker ytterdörr med glasparti. Ut genom dörren och några trappsteg ned så är man är i föreningens trädgård. Mycket behändigt om man har barnvagn. Ytterligare en halvtrappa ner är man i källaren där lägenhetens förråd ligger. Också behändigt.

Ansvarig Mäklare

Christina Arnesdotter

Reg. Fastighetsmäklare

0731-58 65 55

christina@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!