Dela

Magnus Vansvik

När chansen dök upp, efter sju år som mäklare, att ta klivet över tröskeln och in på Alvhems kontor, kändes valet självklart. Här möts man av en genuin och välkomnande atmosfär, en arbetsplats och arbetskamrater som snarare påminner om ett vardagsrum fyllt med familjemedlemmar än ett kontor med kollegor. Hur många arbetsgivare säger åt dig att du arbetar för mycket, tränar för lite eller har för hög stressnivå? På Alvhem tillåts man balansera livet mellan hemmet och jobbet. Filosofin är glasklar - mår man inte bra så presterar man inte heller bra. Här görs allt för kvalitén, människorna bakom varje affär, varumärket med fokus på service i alla moment.

För mig som mäklare har målsättningen alltid varit att driva affären aktivt och engagerat, vilket slutligen ger bästa tänkbara resultat. Det har alltid varit en självklarhet att inte bara ”sälja” utan att sälja till ett så högt pris som möjligt. Detta i kombination med riktigt nöjda köpare och säljare ger en tydlig långsiktighet i mitt arbete. På Alvhem får jag tillgång till en unik produkt/tjänst som ger mig möjlighet att uppnå just denna långsiktighet och internt delar vi dessutom uppfattningen om att varje detalj är av yttersta vikt. Perfektion och en tydlig strategi för varje affär är en självklarhet.


​Min energi hämtar jag hos min fantastiska familj, min fru och våra två söner, och den tid som vi spenderar i sommarhuset i Kungshamn.

Som tidigare Dalmas och ”fjällräv” så uppskattar jag fördelarna med den Bohuslänska idyllen. Varma kvällar på klipporna istället för dunjackor och snö innanför skorna. Visst har fjällen sin charm och det är inte mycket som går upp mot en solig dag på fjället när vinter övergår till vår.

Vi rekommenderar

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!