Dela

Pernilla Algede

Jag arbetar som Creative Director och fungerar som ett kreativt bollplank mellan mäklare, fotografer, inredare och andra inblandade i våra olika projekt. Jag säkerställer även att vi syns och hörs, både i print och digitalt i sociala medier, samt tar hand om alla kontakter vi får från olika håll och kanter, inte minst från utlandet.

Jag är en person som drivs av inspiration och passion för det genuina, det som är utmärkande och personligt, en riktig konstnärssjäl. Jag har tidigare många år arbetat med PR och marknadsföringsstrategi, produktutveckling och mode men är i grunden formgivare, med utbildning inom textil och grafisk design.

Efter fyra underbara år i Melbourne, Australien har jag återvänt hem till Göteborg och bor nu på Fjärde Långgatan i en sekelskifteslägenhet som inte inretts som någon annan… mitt excentriska hem rymmer allt ifrån ärvd inredning, vintageprylar och nya förvärv från olika delar av världen, till interiördetaljer och konst som skapats av mig själv eller konstnärsvänner.

Mina dagar på Alvhem kombinerar jag med att driva mitt eget företag Algede Design med varumärkena House of Beatniks och Alg&Ede. Det var också på den vägen jag kom i närmare kontakt med Alvhem, när butiken började sälja min fotokonst och mina textilprodukter, och jag fick en stark önskan att ingå i gänget. Nu har jag även flyttat min atelier till Alvhems lokaler, med ingång och skyltfönster mot Alfhemsgatan.

Det är fantastiskt att få arbeta för ett företag som har en sådan känsla för allt de gör, med goda värderingar och passion som grund, och en genuin ’vi-anda’ som sträcker sig långt utanför kontorets väggar!

Vi rekommenderar

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!