Samarbetspartners

Dessa företag har vi ett väl fungerande samarbete med sedan flera år och kan varmt rekommendera våra kunder.

Mr Perswall

Personliga väggar! Har du en tapetidé? Då har Mr Perswall allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. Och inspiration i överflöd.

Rebel Walls

Skapa ett hem med känsla för färg och form som är utöver det vanliga! Alvhem har inlett ett samarbete med Boråsbaserade Rebel Walls.

Handelsbanken

Handelsbanken har varit en nära och mycket uppskattad samarbetspartner sedan många år tillbaka, även tiden före Alvhem då vi alla arbetade för andra mäklarföretag.

Sarah Widman

Vi har valt att arbeta med inredaren Sarah Widman som är specialiserd på inredningsassistans, homestyling, butiks- & mässexponering samt blomsterstyling inom både privat och offentlig miljö.

Studio Cuvier

Alvhem Mäkleri & Interiör har ett nära samarbete med Studio Cuvier, som drivs av Kristina Cuvier. Studio Cuvier erbjuder professionell och personlig inredningshjälp av bostäder inför försäljning.

Flügger Färg, Järntorget

Vi rekommenderar varmt Flügger Färg på Järntorget. De har ett komplett sortiment av färg, tapet, måleriverktyg och andra kringprodukter, allt av hög kvalité.

Nordost Bygg

Henrik Olausson ägare till Nordost Bygg, är ett företag som vi varmt kan rekommendera och som flitigt anlitats av våra kunder genom åren. Företaget har funnits sedan 2002, och har idag fyra anställda.

Andra företag som vi varmt kan rekommendera!

Hay

Hyllade danska HAY har allt från små inredningsdetaljer till möbler och sittgrupper. Vi kan ta hem hela sortimentet efter katalog.
http://www.hay.dk

SE360

Vi har valt att jobba med SE360 som är specialiserade på högkvalitativ fotografering av bostäder genom ett unikt koncept. Ett företag som kännetecknas av kvalitet och personlig service.
http://www.se360.se

Byggfabriken

Dags för renovering? Byggfabriken är en alternativ järn- bygg- och inredningshandel med ett specialiserat sortiment för byggnadsvård och renovering. Egen produktion av beslag och snickerier är en viktig del av verksamheten. Precis som vi brinner Byggfabriken för tidstypisk byggnadsvård. En stor och glädjande nyhet är att Byggfabriken nu har öppnat en butik även i Göteborg (sen tidigare har de butik i Malmö & Stockholm) och dessutom med ett suveränt läge på Olivedalsgatan 19, granne med Alvhem, på andra sidan av gatan!

Göteborgs Måleri

Seriöst och bra företag som vi kontinuerligt arbetar med. Målarna gör ett gediget jobb och har god känsla för hur äldre lägenheter bäst renoveras.
http://www.goteborgsmaleri.se

MBJ Design

Farligt snygga betongbord som kan måttbeställas enligt önskemål. Finns att köpa i vår butik, med ljusgrå eller grafitgrå betong.
http://www.mbjdesign.se

Billes Tryckeri

Tryckeriet som ser till att våra bostadsbeskrivningar och andra trycksaker alltid levereras i tid och med bästa tryckkvalité.
http://www.billes.se

Vipp

Danska Vipp är med sina klassiska pedalhinkar idag en designikon. Vipp grundades 1939 av dansken Holger Nielsen, och allt började med att han konstruerade en pedalhink till sin frus hårsalong som både var funktionell samtidigt hade en stilren och snygg design. Idag säljs den och andra designprodukter från Vipp över hela världen. Här finns förutom den populära pedalhinken även inredning till ditt kök och badrum, toalettborstar, tvättkorgar, kaffekoppar och mycket mer.
http://www.vipp.dk

Norrgavel

En skön inredningsbutik med svensktillverkade kvalitetsmöbler. Faktiskt det enda företaget i Sverige som lyckats Svanen-märka hela sortimentet. Norrgavel är en stor favorit hos samtliga på Alvhem Mäkleri & Interiör.
http://www.norrgavel.se

Stilkök

Skall du renovera ditt kök med en mer personlig prägel? Stilkök har en helhetslösning med egentillverkning av platsbyggda kök utifrån kundens önskemål för utseende och mått. Stilkök har valt att arbeta med rätt material och tillverka inredningen för hand, vilket gör varje kök unikt. Stilkök kan också erbjuda kunden platsbyggda garderober, bokhyllor eller badrumsförvaring, allt efter handgjorda ritningar.
http://www.stilkök.se

Marrakech Design

Personlig och beroendeframkallande klinker från Marrakech. Även sköna lädersittpuffar.
http://www.marrakechdesign.se

Collianders Rör AB

En stor, seriös och kundorienterad VVS-firma som funnits sedan 1930-talet. Utför hela badrumsrenoveringar och mycket annat inom VVS-området.
http://www.colliandersror.se

Gysinge Centrum för byggnadsvård

Ett riktigt mecka för byggnadsvårdsintresserade och en förebild för andra företag inom byggnadsvård i Sverige.
http://www.gysinge.nu

Hus till hus i Alingsås

Specialister på allt inom byggnadsvård, egen butik med bra sortiment av både nytt och begagnat byggnadsvårdsmaterial, verktyg och produkter.
http://www.hustillhus.se

DAY Home

Dankstillverkade kvalitetsprodukter som bör tilltala den inredningstokige. Fantastisk kvalitet och snygga färger.
http://www.day.dk/se/sv

Solsken

Måttanpassade solskydd och personliga lösningar för fönster och fasad. Solsken har allt ifrån stora terrassmarkiser till en stilfull lamellgardin eller plisségardin och kan erbjuda en helhetslösning för din balkong, terrass eller trädgård i form av utemöbler, stämningsfull utebelysning, plädar, lyktor och måttbeställda dynor.
http://www.solskeninterior.se

Tom Dixon

Tom Dixon är en omtyckt brittisk designer som tillverkar innovativ belysning och möbler.
http://www.tomdixon.net

Soul of Himla

Vi är glada att vara en av få återförsäljare som kan erbjuda Himlas premiummärke Soul of Himla.
http://www.himla.se

Guldhedens Flyttexpress AB

En stor och seriös flyttfirma som funnits länge på marknaden. Med moderna fordon och erfaren personal löser Guldhedens Flyttexpress de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Har även flyttstäd.
http://www.guldhedensflytt.se/

L:A Bruket

Ekologiskt framställda kroppsprodukter med stil. Tillverkningen av Lilla Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker i Varberg där kurbadstraditionen vårdats i 200 år.
http://www.lillabruket.se

Claessons Trätjära

Brett utbud av produkter inom byggnadsvård – bra läge på Ringön i centrala Göteborg.
http://www.claessons.com

Elisabeth Kolosh AB

Utbildad möbelkonservator vid Carl Malmstens skola som utfört uppdrag för museer, statliga verk och privatpersoner. Lotsar dig fram till bästa pris när du skall sälja dina äldre föremål och antikviteter, oberoende och skräddarsydda helhetslösningar vid försäljning samt sortering och avveckling av hem.
http://www.kolosh.se

Balmuir

Balmuir har blivit en stor favorit bland stylister, inredare och stilmedvetna konsumenter sedan starten 2007. Detta är exklusiva produkter av hög kvalité. Såsom ljus med metalliska ytor, plädar och sjalar av sammet och kashmir, korgar och skrivbord klädda med de finaste vattenbuffel läder med mera.
http://www.balmuir.com

Granit

Ett eldorado för dig som gillar att ha ordning och reda hemma. Bra utbud till vettiga priser.
http://www.granit.com

House Doctor

House Doctor är ett danskt varumärke som fokuserar på dig och din stil. Här finns heminredning för alla smaker, retroälskaren, modenissen, finsmakaren och alla andra. House Doctors produkter är till för att mixas och matchas med precis som du vill, sätt din personliga prägel på ditt hem. Här finns allt från vackra kuddar till mattor, lampor och allt för inredning till barnrummet. Dansk design när den är som bäst!
http://www.housedoctor.dk