HEMMA HOS INA FORSSÉN: MED 70
FLASKOR CHAMGANE I KYLEN

 

Hanna, Hugo och vår vän Ina Forssén är de passionerade personerna bakom Champagnebaren Forssén Öberg – stället Göteborg saknade för drygt fem år sedan. De importerar de flesta champagnerna själva och är oerhört noga med att lära känna och besöka varje producent de arbetar med. Helt enkelt för att kunna representera de enskilda champagnehusen på rätt sätt så att de kan förmedla deras filosofier. Fokus ligger på mindre producenter som värnar om jordbruket, naturen och miljön och som lever för sitt yrke och hantverkarkosten.

Köket flyttades ut till vardagsrummet
– så skapades en praktisk minitvåa

Varje fredag och lördag håller Ina i champagneprovningar med syftet att förmedla känslan snarare än att rabbla fakta. Du ska kunna komma utan förkunskaper och gå därifrån full av inspiration och medvetenhet.
Bokningsinformationen hittar du på forssenoberg.com

 

Att Inas underbara Linnétvåa, som vi på Alvhem fick möjligheten att sälja 2018, speglar hennes bubblande livspassion går inte att ta miste på. Bostaden har genomgått en fantastisk transformation genom att köket, som tidigare låg där sovrummet ligger, flyttades ut i stora rummet och på så sätt skapade en perfekt citytvåa. Lägg där till en stor balkong mot en lummig innergård, fönster i två väderstreck samt helt nya golv och ytskikt. I kylen ryms exakt 70 flaskor champagne. Ina har självklart testat.

 

 

Styling: Alvhem / Caroline Westergaard och Camilla Bergqvist. Allt du ser på bilderna går att köpa i vår butik på Södra Vägen 51 i Lorensberg.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!