Gulsparvsgatan 20

Accepterat pris. Högst upp i huset på Gulsparvsgatan 20 bor denna härliga trerummare. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och snedtaket gör att rummen får en mysig känsla. Snyggt kök från 2016 och stort badrum med både badkar och tvättmaskin. Fastigheten har ett lugnt och fint läge med Skårskolan runt knuten och längs Skårsgatan passerar buss 50 med täta turer in till city.


Gulsparvsgatan 20

Bostadsrätt

3 + kök

69 kvm

3 517 kr/mån

3 av 3 (ej hiss)

Enligt överenskommelse

3 275 000 kr

Andelstal: 24,24% Lägenhetsnr: 1201 Driftkostnader: 5 394 kr/år varav El: 3 500 kr / Försäkring: 1 894 kr / Personer i hushåll: 3

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Högst upp i huset på Gulsparvsgatan 20 bor denna mysiga trerummare. Det är vindsplanet som är inrett och lägenheten har fått en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Badrummet är stort och har både badkar och tvättmaskin. Här får men ett boende med alla fördelar som hus medför men man delar på ansvaret med sina grannar.

Fastigheten har ett fint läge i Skår med Skårskolan runt knuten och längs Sårsgatan passerar buss 50 med täta turer in till city. Om du tar du dig med bil är det fri parkering i området och du tar dig lätt ut på lederna härifrån. Området Skår gränsar till Delsjöns naturområde som erbjuder badplats, motionsspår, kafé och golfbana.

Hall
+
Lägenhetens dörr är på våning två och därifrån går en trapp direkt upp i lägenheten. Här ligger ett snyggt, ljust laminatgolv som är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är vitmålade och härifrån nås lägenhetens samtliga rum. I anslutning till trappan finns plats för avhängning och ett mindre möblemang. Förvaring form av en dubbelgarderob.

Kök och vardagsrum
+
Längs med huset ena gavel ligger lägenhetens sociala rum med ett arbetskök, matplats och plats för soffgrupp. Köket, från Kvik 2016, är stilrent med ljusgrå luckor och en vit bänkskiva. Köket är utrustat med bla inbyggd diskmaskin och induktionshäll och på golvet ligger svart klinker. I vardagsrumsdelen är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Sovrum 1
+
Mysigt sovrum med fönster i norr. Plats med en dubbelsäng under snedtaket och bakom tyget finns en vägghängd klädförvaring.

Sovrum 2
+
Mysigt sovrum med lite annorlunda form. Här finns två inbyggda garderober. Fönster mot norr. Kan med enkelhet göras om till en lyxig walk-in-closet.

Badrum och WC
+
Badrummet är stort och luftig. Det finns både badkar, dubbelhandfat och tvättmaskin (med kombinerad torktumlare). Kakel och klinkers är vitt. Spegel ovan handfat är måttbeställd och skapar fin rymd i badrummet.

Ansvarig mäklare

Hanna Carlsson

Reg Fastighetsmäklare

0731-57 65 55

hanna@alvhem.com

Förening

Brf Smeden

Föreningen Brf Smeden bilades 2015 och i april 2016 förvärvade föreningen fastigheten Skår 37:9. Fastigheten bebyggdes 1946 och består av tre lägenheter om totalt boyta om 264 kvm. De boende har en fin gemenskap och de hjälps åt med trädgårdsunderhåll och sköter även den ekonomiska förvaltningen själva.

Renoveringar
Fastigheten är i gott skick. Fasaden är sedan 1980 beklädd med Gränges lackpanel, vilket är i princip underhållsfritt, 2016 lades taket om och fönster och öst byttes 2017-18. Dränering av fastigheten utfördes ca 2002. 2004 byttes samtliga vattenledningar.
Det finns inga beslut om kommande renoveringar.

Ekonomi
Avgiften följer inflationen och höjs med ca 2% per år. Föreningen amorterar månadsvis på lånen. Enligt 2017 års redovisning uppgår lånen till ca 8 500 kr/kvm. Föreningen har för marken ett tomträttsavtal och betalar i dagsläget 27 748 kr/år fram till 2026 då tomträttsavgiften kommer höjas till 31 000 kr/år.

Parkering
Fri parkering på gatan.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett gästrum, tvättstuga med torkrum och ett cykel- och barnvagnsförråd i källaren.

Övrigt
Skötsel av trädgård, källare och skottning sköts enligt ett rullande schema.
TV via Canal Digital, basutbudet ingår i avgiften och bredband finns via Bredbandsbolaget.
Bostadsrättstillägget för medlemmar ingår i föreningens försäkring.
Föreningen tar ut en överlåtelse- och pantsättningsavgift av köparen.

Visa mer +

Information om byggnaden

Byggnadstyp: 2-plans flerfamiljsvilla med källare och inredd vind

Byggnadsår: 1946

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glas

Energiprestanda: 98 kWh/m2 enligt energideklaration utförd 2016-06-27 00:00

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!