Norra Gubberogatan 17

Lägenheten ligger en halv trappa upp från Gubberoparken, helt ostört från trafik och buller och det finns fler fördelar; låg avgift, bra planlösning, snyggt kök och snyggt badrum med badkar. I Olskroken finns det mesta för din dagliga bekvämlighet så som restauranger, bageri, ICA, kafé, apotek, systembolag, pub med mera. Vill du trots det ta dig ner till city så går spårvagnen från Olskrokstorget som ligger alldeles runt hörnet.


Norra Gubberogatan 17

Bostadsrätt

1,5 + kök

48 kvm

2 046 kr/mån

1 av 6 (hiss finns)

Snabbt tillträde möjligt

2 395 000 kr

Andelstal: 3,3% Lägenhetsnr: 1002 Driftkostnader: 4 462 kr/år varav El: 3 000 kr / Försäkring: 1 462 kr / Personer i hushåll: 1

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Här har du lägenheten med många plus. Rakt igenom är den i gott skick och avgiften är låg. Lägenheten ligger en halv trappa upp från Gubberoparken, helt ostört från trafik och buller. Fastigheten är i gott skick och nyligen avslutades renovering av trapphus och tvättstuga. Föreningen har en god ekonomi med låg belåningsgrad och låga avgifter.

I Olskroken finns det mesta för din dagliga bekvämlighet så som restauranger, bageri, ICA, kafé, apotek, systembolag, pub med mera. Några pärlor att nämna är Cum Pane - ekologist bageri, Ostindiska ölkompaniet och The Joint - hamburgerrestaurang, men det finns än mera. Vill du trots det ta dig ner till city så går spårvagnen från Olskrokstorget som ligger alldeles runt hörnet.

Kök
+
Snyggt, vitt kök (renoverat 2013) med ett vitt fasat kakel ovan bänkskivan. Man har skippat överskåpen vilket ger en luftig känsla. Väggen mellan köket och rummet har delvis tagits ner och gett plats för en rymlig matplats. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

Vardagsrum och sovalkov
+
Rymligt vardagsrum med plats för en rejäl soffa.Tv:n hänger naturligt på väggen mot köket dit kablar för el dragits i väggen för att slippa onödiga sladdar längst golvet. Stort fönsterparti mot Gubberoparken. Läget är lugnt och insynsskyddat. I valvet har bokhyllor satts upp för att göra en snygg avdelning av rummet. Sovdelen är rymlig och enkelt får man plats med dubbelsäng och sängbord på båda sidorna. Härifrån når man en inre hall med garderob och ingång till badrummet. Vitmålade väggar och ekparkett.

Hall
+
Rymlig hall med klädavhängning och plats för förvaringsmöbel.

Badrum
+
Vitt kakel och marockanskt klinker. Badkar och ett snyggt handfat i mörk sten.

Förråd
+
Två förråd, ett i markplan och ett på vinden.

Ansvarig mäklare

Hanna Carlsson

Reg Fastighetsmäklare

0731-57 65 55

hanna@alvhem.com

Förening

Brf Gubbero 17

Föreningen upplåter 23 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st med hyresrätt. Föreningen består av 8 st 1:or 13 st 2:or 5 st 3:or. Fastigheten bebyggdes 1940 och 2009 tog föreningen över fastigheten. Fastigheten värms upp med fjärrvärme. Föreningen äger marken och påverkas inte av ev höjda tomträttsavgälder. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och fastighetsskötsel och trappstädning läggs ut på entreprenad.

Renoveringar
2009 Provtryckning av skorstenar för öppna spisar i huset
2009-10 Hissarna renoveras. Ny el i fastighet och i lägenheter.
2012 Byte av balkonger och entrédörr mot Gubberogatan, fasaden fogas om och taket ses över.
2013 Fiber via Telia installeras och lägenhetsdörrarna byts ut till säkerhetsdörrar. Brandskyddskontroll och sotning av rökkanaler.
2016 Stammar relinas, OVK (obligatorisk ventilationskontroll) och entrédörrar mot Norra Gubberogatan byttes.
2017-18 Renoverades tvättstugan. Före detta mangelrum har också renoverats och ska inredas till ett styrelserum.
2018 Trapphuset renoverades.
Framöver kommer termostater på elementen installeras förutom det finns det inga andra arbeten planerade.

Ekonomi
Förening har god ekonomi med en belåningsgrad på 5 175 kr/kvm (enligt årsredovisning 2017). Föreningen har tre hyresrätter som den dagen de kan säljas kommer att inbringa pengar till föreningens kassa och om man väljer att amortera så kan föreningen bli skuldfri.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugan, är nyrenoverad, ligger i markplan och har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Tvättider måndag-lördag är 8-20 och söndag 12-20. Det är lätt att få tid. Cykelförråd nås från parken.

Bredband och TV
Kabel-TV och bredband finns via Com Hem (Basutbudet för TV ingår i avgiften). Det är även indraget fiber via Telia.

Övrigt
Andrahandsuthyrning tillåtes om skäl föreligger, ansökan lämnas till styrelsen. Överlåtelseavgift betalas av köparen (1138 kr). I området råder boendeparkering.

Uppgifterna har stämts av med styrelsen 2018-11-30.

Visa mer +

Information om byggnaden

Byggnadstyp: 6-vånings flerfamiljshus

Byggnadsår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glas

Energiprestanda: 167 kWh/m2 enligt energideklaration utförd 2009-05-06 00:00

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!