Camilla Solberg

Inredare / butikskommunikatör,

031-757 06 21, camilla@alvhem.com

Ända sedan jag var liten har jag varit fascinerad av fastighetsbranschen och alla dess vackra byggnader. Länge var mitt sikte inställt på att bli mäklare. Tills en dag då jag insåg att jag var mer intresserad av inredningen på fotona i bostadsannonserna.

Jag kommer från Älvdalen i norra Dalarna, från en familj bestående av kreativa människor. Inredningen blev just min kreativa inriktning. Att se en helhet växa fram från ett från början tomt och kalt hem ger mig fortfarande ett pirr i magen av välbehag, varje gång.

Att se en helhet växa fram ger mig fortfarande ett pirr i magen

Att det blev just Alvhem är det lyckligaste av sammanträffanden. Jag fick möjligheten att börja när vi öppnade upp butiken i Lorensberg och det var kärlek vid första ögonkastet.

Vid sidan av jobbet i butiken så utbildade jag mig till Visual Merchandiser och idag fördelar jag mina dagar mellan butiken och ute hos kunder på hembesök för inredningsuppdrag – då med butikens sortiment som utgångspunkt.

Om du är intresserad av att veta mer om våran inredningstjänst så tveka inte att kontakta mig.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!