Sofia Vansvik

Fastighetsmäklare

Att flytta är ett stort steg för de allra flesta, och mycket skall stämma. Känslan skall vara rätt och de ekonomiska förutsättningarna likaså. Att byta boende kan vara förknippat med lycka över att två skall bli tre, eller sorg över att livet inte blev riktigt som man tänkt sig. Att jag i min yrkesroll får vara en del av så stora händelser i kundernas liv och lotsa köpare, säljare och spekulanter i rätt riktning är en stor utmaning.

Hur når man då bästa resultatet som fastighetsmäklare? Kan man rent av överträffa kundernas förväntan? Ja, efter drygt ett decennium i yrket vet jag att varje liten detalj i köp- och säljprocessen är oerhört viktig för att nå längst. Detaljerna som ger framgång är många och dessa är en viktig anledning till att jag hittat min rätta plats på Alvhem. Här har jag förmånen att företräda en byrå som vågar sticka ut, tror på kvalitet och är extremt nischad - mot äldre fastigheter i de bästa föreningarna.

Äldre fastigheter är något som fascinerats mig sedan barnsben. Efter en vecka i Paris som 6-åring drömde jag om att få bo i Notre-Dame.
Just Notre-Dame kunde bli svårt sa mina föräldrar, men kanske i ett slott, för man skall alltid våga drömma. Jag tror än idag på att ha drömmar som målbild, det gör dig orädd för förändringar och skapar möjligheter. Min familj består av tre fantastiska killar, min man Magnus och min söner Vilhelm och Frank. Det blev inget Notre-Dame eller slott för oss utan ett trettiotalshus nära havet.