Sofia Vansvik

Styrelseledamot / Partner,

0766-44 66 19, sofia@alvhem.com

Att flytta är ett stort steg för de allra flesta, och mycket skall stämma. Känslan skall vara rätt och de ekonomiska förutsättningarna likaså. Att byta boende kan vara förknippat med lycka över att två skall bli tre, eller sorg över att livet inte blev riktigt som man tänkt sig.

Hur når man då bästa resultatet som fastighetsmäklare? Kan man rent av överträffa kundernas förväntan? Ja, efter drygt ett decennium i yrket vet jag att varje liten detalj i köp- och säljprocessen är oerhört viktig för att nå längst och hos Alvhem har mina fantastiska kollegor möjlighet att företräda en byrå som vågar sticka ut, tror på kvalitet och är extremt nischad – mot äldre fastigheter i de bästa föreningarna.

Man skall alltid våga drömma

Just Notre-Dame kunde bli svårt sa mina föräldrar, men kanske i ett slott, för man skall alltid våga drömma. Jag tror än idag på att ha drömmar som målbild, det gör dig orädd för förändringar och skapar möjligheter. Min familj består av tre fantastiska killar, min man Magnus och mina söner Vilhelm och Frank. Det blev inget Notre-Dame eller slott för oss utan ett trettiotalshus nära havet.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!