Björcken

Björcksgatan 43

På Björcksgatan 43 i Kålltorp bygger Vindshem tre nya lägenheter - två stycken tvåor på vinden, båda med stora takterrasser i söderläge, och en härligt ljus och öppen trea i markplan med rejäl altan. Vindshems projekt kännetecknas av hög standard och utföranden i modernt skandinavisk stil, och detta projektet som går under samlingsnamnet Björcken är givetvis inget undantag. Planlösningarna är genomtänkta och optimerade. Du som flyttar in erbjuds ett toppmodernt, bekvämt, och mycket snyggt boende i ett klassiskt landshövdingehus med ett av områdets bästa lägen. Byggnationen går framåt i rask takt, och lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara under våren, lagom tills björkarna slår ut. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan nu för intresseanmälan och mer information!

Mäklare

Ann Stenmark

Fastighetsmäklare i Bagaregården och östra centrum

0766-44 66 03 | ann@alvhem.com

Extra kontakt

Christina Arnesdotter

Fastighetsmäklare i Bagaregården och östra centrum

0731-58 65 55 | christina@alvhem.com
Björcksgatan 43A

Kålltorp

71 kvm

3 rum och kök

Björcksgatan 43A

Kålltorp

2 rum och kök

Björcksgatan 43A

Kålltorp

2 rum och kök

Området
Dokument
Karta

Kålltorp

Kålltorp är en lummig och ljus stadsdel som präglas av en familjär och gemytlig stämning. Området består av blandad bebyggelse med såväl villor, radhus, klassiska landshövdingehus, och funkisbyggnader vilket ger området en charmig och ombytlig karaktär.

Där en omtyckt plats att bo på för gammal som ung, och anledningarna till det är många. Området är lättillgängligt oavsett om du färdas med bil, cykel eller spårvagn, och närheten till all önskvärd service är omedelbar. Under de senaste åren har området verkligen blivit en egen liten ”stad i staden”, där små verksamheter som sätter guldkant på vardagen poppat upp både här och där. Missa till exempel inte Portens Bageri, Café Oizo, Ölstugan Tullen, surdegsbageriet Lilla Sur eller restaurang Intill. Vill du hellre laga mat och baka hemma storhandlar du smidigt på ICA Munkebäck, som är en av Göteborgs bästa matbutiker. Björcksgatans fina lekplats är omåttligt populär bland Kålltorps yngsta invånare. För dig som uppskattar motion och friluftsliv finns Skatås och Delsjöns vidsträckta naturområde på behändigt avstånd.

Här kommer lite mer detaljerad information om våra favoriter:

PORTENS BAGERI

Har både god lunch, fika och bröd som bakas på plats. Deras frukostar är supermumsiga och på deras hemsida, portensbageri.se, ser du vilka dagar som deras olika brödsorter bakas. Kan vara värt att ha koll på!

Adress: Munkebäckstorget
portensbageri.se

OIZO

Här kan du äta spännande pizzor med lite annorlunda ingredienser, käka lunch och fika samt mumsa frukost på helgerna. Har även ett bra sortiment av naturviner och hantverksöl och bjuder på ett riktigt härligt häng, framför allt på deras välbesökta uteservering.

Adress: Munkebäcksgatan 30

LILLA SUR

Ett litet hantverksbageri som bakar allt bröd för hand direkt på stenhäll. Under semmelsäsongen vallfärdar folk hit för att knipa deras kremlor, en delikat hybrid mellan kanelbulle och semla.

Adress: Solrosgatan 11
lillasur.se

"

INTILL

Restaurang Intill beskriver sig såhär: En meny av ”social” mat. Att träffas och umgås kring. Smaka av. Smaka på. Smårätter för den som bara vill ha något litet och större skrovmål som mättar den riktigt hungrige.

Adress: Kyrkåsgatan 13
intill.se

Område

Kålltorp

Kålltorp är en lummig och ljus stadsdel som präglas av en familjär och gemytlig stämning. Området består av blandad bebyggelse med såväl villor, radhus, klassiska landshövdingehus, och funkisbyggnader vilket ger området en charmig och ombytlig karaktär.

Om området

Vi hjälper dig att inreda ditt drömhem

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ditt drömhem. Tillsammans utformar vi personliga och vackra rum där liv och drömmar får ta plats. Vi startar alltid med ett hembesök och följer sedan upp med en konsultation i butiken.

Skriv in dig i vårt spekulantregister för att få reda på när hem som passar dig kommer ut till försäljning.
Spekulantregister

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.