Fjärde Långgatan 10F

1905

Sekelskiftestvåa i hjärtat av Linnéstadens kreativa kvarter. Söderbalkong, gott om förvaring, brädgolv, stuckatur och höga fotlister. Lågt belånad förening med nyrenoverad innergård. Fiberbredband ingår i avgiften!

 • Pris: 3 800 000 kr (utgångspris)
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Boarea: 61 kvm
 • Areakälla: Enl förvaltarens information
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Område: Linnéstaden
 • Månadsavgift: 2 988 kr inkl värme, VA, kabel-tv, fiberbredband
 • Byggnadstyp: Sekelskiftesfastighet
 • Byggår: 1905
 • Våning: 2 av 4
 • Hiss: Nej, Ej hiss
 • Lägenhetsnummer: 00100 / 1102
 • Andel i föreningen: 6,13%
 • Andel av årsavgift: 5,22%
 • Balkong: Ja
 • Energiförbrukning: 96 kWh/år
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
 • Fastighetsbeteckning: Masthugget 1:10

Visning

söndag 2 oktober 12:0012:30

måndag 3 oktober 18:0018:30

Boka visning

Välkommen på visning

Fyll i formuläret och ange önskat visningstillfälle

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.

Mäklare

Tony Henschel

Fastighetsmäklare i Linnéstaden

0766-44 66 13 | tony@alvhem.com
Beskrivning
Föreningen
Dokument
Karta

Om bostaden

Vi gissar att du letar efter en sekelskiftestvåa med balkong i Linnéstaden, nära både restauranger och kommunikationer. Gärna låg avgift? Välkommen då till Fjärde Långgatan 10 som har allt detta. Den som flyttar in föreningens välskötta sekelskifteshus kan se fram emot detta, bland annat:

* En mycket välhållen lägenhet med alla detaljer som hör det förra sekelskiftet till.

* Fönster åt två håll, rum i fil - och så massor av bra förvaring.

* Medlemskap i en väl etablerad brf med låga avgifter och belåning klart lägre än snittet.

Vår lägenhet ligger på andra våningen i vacker fastighet från 1905. Fjärde Långgatan är den lugnaste av långgatorna och mitt i huset visar vi nu en tvåa med kvadraten på rätt ställe: kök och balkong mot södersolen, dryga tre meters takhöjd, stuckatur och brädgolv. Så charmigt. Så annorlunda.

Vi sammanfattar: ett osedvanligt vackert hem i Göteborgs just nu mest attraktiva stadsdel. Dessutom: förutom en lägenhet i fint skick, så har du här chansen att bli medlem i en förening med bra koll på både ekonomi och fastighet. Brf Fjärde Långgatan 10 har härförleden byggt klart fem vindslägenheter, vilket både resulterat i cash på kontot - och nya medlemslägenheter. Dessutom är gården alldeles nyrenoverad, vilket gör att trivseln har ökat än mer.

Välkommen att klicka på Bokavisningsknappen, så ses vi söndag 2/10.

Hall

Hallen har bra förvaringsmöjligheter tack vare två garderober, väggarna är vita, på golvet ligger en parkett. Häng av dig jackan och följ med vidare in i lägenheten.

Kök och balkong

Läget mot innergården är mycket tilltalande. Kök och balkong strålar i söderljuset, plats för fyra-fem runt matbordet och så den rejäla takhöjden. Föreningens medlemmar bekostade själva balkongerna för några år sedan och resultatet är synnerligen lyckat. Glasade pardörrar som öppnas inåt gör att balkongen kan utnyttjas maximalt och det svarta smidesräcket ramar in hela anrättningen på ett aptitligt sätt. Köksinredningen går vitt med profilerade luckor, arbetsbänk i massiv ek med svart rektangulärt kakel bakom.

Vardagsrum

Pardörrar med speglar skiljer de två rummen i fil mot gatan. Rummet är riktigt stort, lätt att möblera, skönt att slappa framför tv:n i. Rummet omgärdas av höga golvlister och tre meter ovan golv sitter originalstuckaturen kvar. Vita väggar, dubbla fönster ut mot Fjärde Långgatan och originalbrädor. Precis som det ska vara i ett hus från förra seklets början.

Sovrum

Gott om plats för dubbelsäng med nattygsbord, en hel vägg med förvaring. Heltäckningsmatta, men för den som vill ha brädgolven framme borde de absolut ligga därunder. Värt att kolla! Väggarna är målade i vitt.

Badrum

Badrummet gjordes om grundligt så sent som 20xx. Helkaklat i vitt, schackrutigt klinker på golv. Takspottarna ger ett fint ljus. Badkar med lejontassar minsann!

Övrigt

Till lägenheten medföljer två förråd, ett på vinden och ett i källaren om ca 2 kvm vardera.

Ett obligatoriskt balkongtillägg om 63 kr/månad tillkommer.

Tvättstugan ligger lättillgänglig i D-trapphuset.

Cykelförråd i källaren. Bredband via Telia Fiber.

Område

Linné

Linnéstaden betraktas som en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar. Kanske beror det på det rika utbudet av kaféer, restauranger och små, personliga butiker inom bland annat mode, inredning, skönhet och hälsa samtidigt som närheten finns till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska Trädgården.

Om området

Vi hjälper dig att inreda ditt drömhem

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ditt drömhem. Tillsammans utformar vi personliga och vackra rum där liv och drömmar får ta plats. Vi startar alltid med ett hembesök och följer sedan upp med en konsultation i butiken.

Skriv in dig i vårt spekulantregister för att få reda på när hem som passar dig kommer ut till försäljning.
Spekulantregister

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.