Caroline Westergaard

Butiksansvarig
031-757 06 21 | caroline@alvhem.com

Med världen som karta och livet som inspiration har jag hittat hem. Färg och form genomsyrar mitt liv. Tidigare har jag arbetat med mode, men har alltid haft ett brinnande intresse även för inredning och arkitektur.

Jag är uppvuxen i en miljö där båda mina föräldrar arbetat som egenföretagare. Därigenom har jag naturligt fått med mig tänket om helhetsansvar. Jag gillar att vara spindeln i nätet och har alltid haft en dröm om att starta eget. 2005 startade jag tillsammans med min syster Josephine smyckesföretaget Piece of Poetry, specialiserat på design av ringar, armband och halsband i guld och silver, i kombination med sten. Mycket av min inspiration hämtas från inredningens och arkitekturens värld. Det var också genom Piece of Poetry som jag kom i kontakt med Alvhem första gången. Med mäkleri och butik integrerat blir det en otroligt härlig dynamik, och när jag fick frågan om att ansvara för Alvhems nya butik så var svaret självklart. Som inköp- och butiksansvarig i butiken på Södra Vägen 51 i Lorensberg är min roll att vägleda, hjälpa och tillsammans med våra kunder skapa deras drömhem!

Att få omge mig med härliga människor, fina detaljer, färg och form, gör mig lycklig varje dag. Skandinavisk design är hett och jag älskar det enkla och rena i denna stil. Tillsammans med influenser från Frankrike och Italien formas min personliga stil.

Jag älskar att resa och finner mycket av min inspiration från spännande platser runtom i världen. För att fylla på med ny energi ger jag mig ut i naturen och inspireras samtidigt av färgskalorna som finns där. Livskvalitet för mig är att få tillbringa tid med min familj, och så även Alvhem – ett familjärt och levande företag.