Här blir din försäljning aldrig en i mängden

Erfarenhet, mänsklighet och kunskap är ledorden för vår försäljnings­strategi eftersom vi vet hur viktig din bostadsaffär är för dig. På Alvhem lägger vi ner oerhört mycket engagemang i varje enskild affär, därför blir du och ditt hem aldrig en i mängden. När det är dags att skriva kontrakt – och kanske pusta ut lite grann – vill vi att du ska känna dig helt trygg med att ditt hem togs hand om och presenterades på absolut bästa sätt.

Förberedelser & planering

Det sägs att djävulen finns i detaljerna. Man kan aldrig vara nog petig när det gäller ens livs största affär. Därför lägger vi mycket tid och kraft på förberedelserna. Som att avgöra när det är mest fördelaktigt att sälja, hur man lyfter fram bostadens unika personlighet och hur man presenterar hemmet på bästa sätt.

Genom intervjuer, research och besök i bostaden tar vi reda på vad det unika och vackra är med just ditt hem. Vi pratar alltid med dig som säljer om vad som är viktigt att lyfta fram — för vem vet det bättre än du som bott i och förälskat dig i hemmet?

När vi har full koll på bostaden och området är det dags att förbereda inför försäljning. Våra erfarna mäklare och inredare vet precis vad som kommer öka värdet i köparens ögon. Ibland kan det vara att ta bort plastmattan som täcker det vackra brädgolvet. Eller så kanske vi föreslår att placera en lampa på en plats där ljuset skapar ett iögonfallande skuggspel. Oavsett vilket kommer det vara värt det den dagen du lämnar över nycklarna till nästa person.

Bor du i en villa eller ett radhus uppfört någon gång mellan sekelskiftet och 60-talet?

Då kan vi hjälpa dig sälja ditt älskade hem på rätt sätt, till rätt person.

Läs mer om hur vi säljer villor

Succé med lunch­visning på Storkgatan

marknadsföring & visningar

Äntligen ska din bostad ut på marknaden, och då är det viktigt att det görs på rätt sätt, till rätt pris och i rätt kanaler. Vi har många trogna följare både på hemsidan och i våra sociala medier. Det är inte ovanligt att våra bilder plockas upp och delas av inredningsinfluencers, något som ökar chanserna att hitta den perfekta köparen till ditt hem.

När det är dags för visning är vi alltid måna om att visningarna ska vara välkomnande, trevliga, generösa och göra intryck. Gott om tid, lagom med folk och ett snyggt magasin om bostaden är självklara ingredienser.

Så hjälpte vi Pernilla att hitta rätt köpare till villan

Budgivning & Avslut

Och så plötsligt är den i gång: budgivningen. Vi går in i den sista och mest intensiva delen av försäljningen där kommunikation och transparens är nyckelord. Och målet är att alla ska bli nöjda.

Våra mäklare lägger ner mycket tid och fokus på varje enskild försäljning. Det betyder att han eller hon finns tillgänglig på telefon, med full koll på vad som pågår. Du som säljare kan räkna med tät kontakt med din mäklare när budgivningen väl kommit i gång. Kommer det ett nytt bud får du veta hur mycket och av vem direkt via telefon. När budgivningen är klar är vi med dig hela vägen, tills kontrakt är undertecknade och pengarna finns på ditt konto. Och har du frågor eller funderingar efteråt, finns vi alltid kvar som ditt eviga bollplank i hemmets ljuvliga värld!

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.

Några av våra säljare berättar

Pernilla – Furåsgläntan 8

Dilgeet – Storkgatan 7C

Viktoria – Aschebergsgatan 7A

Vill du sälja ditt hem med oss?

Hör av dig på info@alvhem.com eller 031-757 06 20. Du är också varmt välkommen att komma förbi något av våra kontor eller butiken på Södra Vägen 51.

Hitta till oss.