Sälj din villa eller radhus med Alvhem

Du är troligtvis här för att du snart ska göra ett av ditt livs största affärer — sälja ditt älskade hem. Vi finns här för att hjälpa dig sälja det på rätt sätt, till rätt person.

Hos oss blir du aldrig en i mängden

Vissa tycker att vi är lite petiga med vilka villor vi säljer, och vi kan väl medge att det finns en viss sanning i det påståendet. Men det är för din skull som vi inte tar in hur många hem som helst. Och för alla andra som säljer och köper med oss. Våra mäklare vill nämligen kunna lägga all sin kraft och energi på varje enskild affär — för att du och ditt hem aldrig ska bli en i mängden.

  • Vi säljer villor och radhus uppförda från sekelskiftet till och med 60-talet — i Göteborg med omnejd.
  • Vi har många trogna följare både på hemsidan och i våra sociala medier. Det är inte ovanligt att våra bilder plockas upp och delas av inrednings-influencers, något som ökar chanserna att hitta den perfekta köparen till ditt hem.
  • Våra mäklare lägger ner oerhört mycket engagemang på varje villa och radhus de arbetar med. Både interiört och exteriört. Vid varje försäljning tar vi till exempel hjälp av Marie Skoog på Högadals Trädgårdar som tar fram en skiss över trädgårdens nuvarande plan och en framtida trädgård skulle kunna se ut.
    När affären sedan är klar och det är dags att skriva kontrakt ska du känna dig helt trygg med att ditt hem togs hand om och presenterades på absolut bästa sätt.
“Med Alvhem kunde vi nå ut till människor som letar efter vackra villor men kanske inte just i vårt område. Människor som skulle älskat vårt hus om de bara hittade det”

Prata med en av våra mäklare

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.

Några av våra säljare berättar

Pernilla – Furåsgläntan 8

Dilgeet – Storkgatan 7C

Viktoria – Aschebergsgatan 7A

Hem med liv, patina & själ