Ida Petre

Marknadsansvarig
0766-44 64 68 | ida@alvhem.com

Jag nyper mig hårt i armen varje morgon när jag kliver över tröskeln till kontoret. För inte tänkte väl jag, när vi sålde vår första bostadsrätt i Linné 2009, att mäklarbyrån som fick uppdraget att sälja skulle bli min arbetsplats ett år senare. 2010 började jag på Alvhem som konsultande Art Director och även om jag gjort ett par jobbutflykter, först till en av nordens ledande e-butiker inom inredning och efter det till modebranschen, så har jag nu kommit tillbaka. Hittat hem. Slutit cirkeln.

Jag jobbar som marknadsansvarig här på Alvhem vilket innebär att jag är strategiskt ansvarig för vår kommunikation, att vi följer vår grafiska profil, bibehåller vårt formspråk och att den röda tråden – det vill säga Alvhems kärnvärden – löper genom alla våra kanaler. Jag vill att du ska känna det jag känner; att här jobbar ett gäng som verkligen brinner för att skapa ditt drömhem oavsett om du ska sälja, köpa, renovera eller bara vill ha hjälp med att välja väggfärg.

”Här jobbar ett gäng som verkligen brinner för att skapa ditt drömhem”

Drömhem ja… När det gäller mitt eget boende så tillhör jag skaran som INTE upplevde kärlek vid första ögonkastet. Jag fullkomligt avskydde huset vi köpte en junidag för ett par år sedan. Jag KAN även ha fräst ”Du kommer få bo här själv, det är du medveten om eller?!” till min man som i sitt jobb som fastighetsvetare ser potential i allt med fyra väggar och ett tak. Idag tackar jag naturligtvis honom för att han stod på sig och lovade att under alla lager av golv och tapet, skulle det gömma sig en alldeles fantastisk 20-talspärla som jag nu kan kalla mitt hem. Ett hem i det mysiga området Hagen som ligger i västra Göteborg, bara en kort cykeltur från havet. Här bor jag, den fastighetsvetande mannen, vår son Kalle som är 13 år och Kerstin som är snart fyra år.