Linda Staaw

Kontorsansvarig | Föräldraledig
0737-00 79 16 | linda@alvhem.com

Det var våren 2011. Jag och min sambo sitter i en mysig men annorlunda butik/mäkleri/hunddagis/café-liknade lokal i Linnéstaden. Vår bostadsrättsförening har årsstämma. Vi sitter på allt från trädgårdsstolar till gamla charmiga kökssoffor till klassiska Y-stolar och äter en ljuvlig chokladkaka. Inte visste jag då att om dryg ett och ett halvt år är det jag som fixar kaffe och kaka och informerar var toaletterna finns. Det är jag som tänt alla ljus, fixat blommorna, ställt i ordning bord och stolar så att alla ska på plats. Men tänk, så blev det!

I Småland växte jag upp. Jönköping, Barnarp eller rättare sagt Ubbarp. Med en makalöst företagsam och ambitiös pappa lärde jag mig att hårt arbete lönar sig. Vill man något tillräckligt mycket så ser man till att fixa det. Min mamma lärde mig ödmjukhet och skratt, vänlighet och glädje. Och därefter blev jag en servicemänniska. Nöjda kunder med leende ansikten är det som gör min dag på Alvhem!

”För mig handlar inredning om att skapa känslor”

Min roll på Alvhem är (förutom barnvakt, barista, hundvakt, trädgårdsmästare, elektriker, första diskplockare m.m.) att ansvara för att kontoret i Lorensberg ska fungera. Bland mäklare, butikspersonal, hundar och kunder betyder det vissa utmaningar för att få allt att flyta på, men konstigt nog är det det som gör mitt jobb så roligt. Min vardag på Alvhem är aldrig densamma!

Hemma hos

Hemma hos Linda – sekelskifte med toppläge

Linda bor, sedan fem år tillbaka, tillsammans med sambon Anton och katterna Tuss och Brum i en sekelskifteslägenhet...

Läs mer