VÅR BUTIK: HANDPLOCKAT OCH NOGA UTVALT

Ända sedan vi startade Alvhem hösten 2007 har vi, parallellt med mäkleriet, drivit inredningsbutik. Vi tror på kvalitet före kvantitet och i vår butik säljer vi endast inredning som vi själva vill ha. Vi värdesätter hantverk, design, kvalitet och lokalt producerade produkter.

Öppettider vecka 28 – 31
Måndag – fredag 10:00 – 17:00
Lördagar 11:00 – 15:00

Ordinarie öppettider: Måndag – fredag 10:00 – 18:00, lördagar 11:00 – 15:00

Du hittar oss på Södra Vägen 51 i Lorensberg, Göteborg.

INREDNING: LÅT CAROLINE KOMMA PÅ HEMBESÖK

Förutom möbler, belysning, inredning och byggnadsvård erbjuder vi personlig inredningshjälp oavsett om du valt att sälja eller köpa din bostad genom oss. Vi startar alltid inredningsuppdragen med ett hembesök och följer sedan upp med en timmes konsultation i butiken. Där utgår vi från de varumärken vi har och tar fram ett förslag utifrån ditt personliga behov och önskemål. Läs mer här.

Vi jobbar med moodboards och visuella presentationer för att du ska få en så god uppfattning som möjligt om resultatet.

Kontakta Caroline på caroline@alvhem.com eller genom att prata direkt med oss i butiken. Du kan också ringa oss på 031-757 06 21

KAMPANJ PÅ &TRADITION

Till och med den 31 juli har vi ett riktigt bra erbjudande på möbelserien ”In Between” från det danska varumärket &Tradition.
Både stolar och bord finns i flera olika träslag.

Köp 4 stolar men betala bara för 3 på stolmodellerna SK1 och SK2 och 25% rabatt på borden SK3, SK4, SK5 och SK6.
För mer info, prata med oss i butiken!

VÅRA VARUMÄRKEN

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!