VÅR INREDNINGSBUTIK
Redan när vi startade Alvhem 2007 bestämdes att vi, vid sidan av mäkleriet, skulle driva inredningsbutik. Vi tror på kvalitet före kvantitet och i vår butik säljer vi endast inredning som vi själva vill ha. Vi värdesätter hantverk, design, kvalitet och lokalt producerade produkter. Allt som du hittar i vår butik är därför handplockat och noga utvalt.

Öppettider:

måndag – fredag: 10:00 – 18:00
lördagar: 11:00 – 15:00
Södra Vägen 51 i Lorensberg, Göteborg

Alvhem

INREDNINGSHJÄLP
Förutom möbler, belysning, inredning och byggnadsvård erbjuder vi personlig inredningshjälp oavsett om du valt att sälja eller köpa din bostad genom oss. Vi startar alltid inredningsuppdragen med ett hembesök och följer sedan upp med en timmes konsultation i butiken. Där utgår vi från de varumärken vi har och tar fram ett förslag utifrån ditt personliga behov och önskemål. Vi jobbar med moodboards och visuella presentationer för att du ska få en så god uppfattning som möjligt om resultatet. Handlar du för 10 000 kr eller mer så ingår konsultationen om 2500 kr.

Kontakta Camilla på camilla@alvhem.com, telefon; 031-757 06 21 eller genom att prata direkt med oss i butiken.

Alvhem

VÅRA VARUMÄRKEN

Hos oss hittar du utvalda delar ur sortimenten från varumärkena nedan men vi kan även beställa hem det vi inte har i butiken.
Prata med oss i butiken så hjälper vi dig.

Vi rekommenderar

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!