Södra Vägen 11

1907

Smakfullt renoverad 1,5:a med fritt och tilltalande läge alldeles intill Avenyn. Den generösa takhöjden om 3,20 meter skapar en fantastisk känsla av rymd, och de stora fönstren i burspråket fyller vardagsrummet med ljus och erbjuder vacker utsikt åt tre väderstreck. Planlösningen passar perfekt för såväl en singel som ett par. Det renoverade köket har utgång till en stor balkong och det smakfulla badrummet är utrustat med tvättmaskin. Dessutom erbjuds oerhört goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna på visning.

 • Pris: 3 550 000 kr (utgångspris)
 • Antal rum: 1.5 rum och kök
 • Boarea: 48 kvm
 • Areakälla: Enl förvaltarens information
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Område: Lorensberg
 • Månadsavgift: 2 694 kr inkl värme, VA, kabel-tv.
 • Byggnadstyp: Sekelskiftesfastighet
 • Byggår: 1907
 • Våning: 2 av 5
 • Hiss: Ja
 • Lägenhetsnummer: 100005
 • Andel i föreningen: 2,916%
 • Balkong: Ja
 • Energiförbrukning: 104 kWh/år
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
 • Fastighetsbeteckning: Lorensberg 45:5

Visning

söndag 2 april 13:0013:40

Boka visning

Välkommen på visning

Fyll i formuläret och ange önskat visningstillfälle

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.

Mäklare

Andreas Lundberg

Fastighetsmäklare i Lorensberg och Nedre Johanneberg

0766-44 06 62 | andreas@alvhem.com

Extra kontakt

Anna Wählisch

Fastighetsmäklare i Vasastaden och Nedre Johanneberg

0766-44 64 65 | anna@alvhem.com
Beskrivning
Föreningen
Dokument
Karta

Om bostaden

Vi gissar att du söker ungefär detta: en lägenhet mitt i stan, gärna så centralt det går, kanske helt fritt från insyn? En 1,5:a med kvadraten på rätt ställe. Vad mer? 320 centimeter till tak, smakfullt renoverat kök och badrum? Grattis, då har vi hemmet för er. Välkommen till Södra Vägen 11 och bli överraskad!

Alvhem mäkleri och interiör presenterar en oerhört välplanerad och välrenoverad citylägenhet på 48 kvm med trevlig planlösning och praktisk sovalkov. Massor med charm och lummiga träd utanför fönstren. Ett superboende helt enkelt. Lägenheten ligger två trappor upp och här finns också hiss.

Vi hälsar alltså välkommen till Lorensberg och ett sällsynt läckert hem. Lägenheten fördelar sig på kök och vardagsrum i fil, rejält badrum med tvättmaskin och sovalkoven gör att det går utmärkt att bo två här.

Hall

Första intrycket: Wow, det här verkar lovande! Hallen har ingång både till vardagsrum och kök och här finns rejäla garderober från golv till tak med spegelskjutdörrar. Hallen är välkomnande och i tamburen, med fiskbensmönstrad stavparkett, finns det gott om plats för jackavhängning. Den inre delen av hallen har ett vackert svart/vitt klinkergolv.

Vardagsrum

Vi är vana vid rejäla takhöjder i lägenheterna, men när lasermätaren skvallrar om 320 centimeter i vardagsrummet är det svårt att inte bli imponerad. Det är ett mäktigt rum med slående ljusinsläpp. Tack vare de stora fönstren i burspråk imponeras man också av utsikten i tre väderstreck. Rummet är stort och pampigt och dess oregelbundna form ger en vacker inramning. Rummet är lättmöblerat och här ryms både matsalsbord och en stor soffgrupp. Väggarna är släta och pryds av en ljusgrå tapet och på golvet ligger den vackra fiskbensparketten från 1907, vilken löper tröskelfritt genom öppningen mot hallen.

Sovalkov

I anslutning till vardagsrummet nås sovalkoven som rymmer en 140-säng.

Kök

Välutrustat och smakfullt renoverat kök med utgång till den rymliga balkongen. Intill fönstret finns ett väggfast matbord och soliga förmiddagar njuter ni med fördel av helgfrukosten ute på balkongen. Här erbjuds gott om förvaring, och köksskåpen har svarta luckor och lådfronter. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Det är ett mycket smakfullt kök där väggarna pryds av bröstpanel och en vacker blommönstrad tapet. Golvet är belagt med ett klassiskt klinker i vitt och svart.

Badrum

Stilfullt renoverat badrum som renoverades 2014 enligt konstens alla regler. Badrummet inrymmer toalettstol, duschhörna, handfat, väggskåp, hyllor och tvättmaskin. Väggarna är klädda med vitt kakel i halvförband och golvet belagt med mörkt hexagonformat klinker. Golvvärme finns.

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd om cirka 4 kvadratmeter.

Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp.

På innergården finns föreningens cykelförråd.

Bredband finns att tillgå via Comhem. Kabel-tv (grundutbud) från Comhem ingår i månadsavgiften.

Lägenheten är registrerad som 1 Rok i förvaltarens information.

Område

Lorensberg

Lorensberg är Göteborgs absoluta centrum. Stadsdelen vibrerar av kultur- och nöjeslivet: restaurangerna ligger tätt och erbjuder mat från hela världen. Det är till Lorensberg många relaterar när Göteborg omtalas, och det är hit de flesta turister och andra besökare kommer.

Om området

Vi hjälper dig att inreda ditt drömhem

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ditt drömhem. Tillsammans utformar vi personliga och vackra rum där liv och drömmar får ta plats. Vi startar alltid med ett hembesök och följer sedan upp med en konsultation i butiken.

Skriv in dig i vårt spekulantregister för att få reda på när hem som passar dig kommer ut till försäljning.
Spekulantregister

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.