Mobilbild

Ulvåsvägen 28

Partille - Paradiset | 1967

Villa Q - Vem vill inte bo i Paradiset? Dessutom högt upp i området med en vidsträckt utsikt utöver nejden och granne med den underbara naturen. Villa Q som fått sitt namn från en högt uppsatt chef på Volvo, Eric Qvistgaard, som lät uppföra detta mästerverk 1967. Erics danska rötter avspeglar sig med all önskvärd tydlighet i denna representativa byggnad med en skön harmoni mellan funktionalitet och estetik. Klar prägel av en skandinavisk känsla med ljusa, öppna ytor men ändå med en tydlig rumsindelning. Ett hus som lämpar sig lika väl till vardag som till fest. De totalt ca 330 kvadratmetrarna är fördelade på två plan, entréplan och ett suterrängplan. Huset är i ett mycket gott skick och det är genomgående en hög nivå avseende både materialval och teknisk utrustning. Att bo i Paradiset innebär att leva i ett naturskönt område med absolut närhet till vackra naturstigar, sjöar m.m. men samtidigt nära till all tänkbar service. Området är väldigt barnvänligt men passar även utmärkt för alla åldrar, har man väl flyttat till Paradiset så flyttar man inte härifrån. Köpcentret Allum finns inom bekvämt promenadavstånd och Partille station med både pendeltåg och buss ligger på ca 500 meters avstånd. Även ett bra pendlarläge då påfarten till E20, med bil tar det ca 10 minuter in till centrala Göteborg och runt 20 minuter till Landvetter flygplats. Det finns även ett flertal skolor och förskolor i närområdet. Byggnaden är förbesiktigad och säljaren avser att teckna en s k dolda fel-försäkring. Tillträde enligt överenskommelse.

 • Antal rum: 7 varav 4 sovrum
 • Boarea: 227 kvm
 • Biarea: 102 kvm
 • Areakälla: Taxeringsinformation
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Område: Paradiset
 • Tomtarea: 1345 kvm
 • Ventilation: Från- och tilluft med återvinning FTX
 • Byggnadstyp: 1-plans med suterräng
 • Byggår: 1967
 • Driftkostnader: 31 718 kr/år, varav, försäkring 5 102 kr/år, elektricitet 21 591 kr/år, renhållning 4 825 kr/år, övrigt 200 kr/år. Personer i hushållet 2. I posten Renhållning ingår även VA

Grundfakta

Adress: Ulvåsvägen 28

Fastighetsbeteckning: Mellby 104:1

Area: 227 kvm

Upplåtelseform: Friköpt

Typ: 1-familjs friliggande villa

Interiör

Rum: 7 varav 4 sovrum

Boarea: 227 kvm

Biarea: 102 kvm

Källa för area: Taxeringsinformation

Tomt

Tomtarea: 1345 kvm

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan

Energideklaration

Energideklaration: Utförd. 2014-02-14

Energiklass: E

Driftkostnader: 31 718 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: 1-plans med suterräng

Byggår: 1967

Fönster: 3-glas & 2-glas isoler

Tak: Papp

Fasad: Tegel

Bjälklag: Betong

Uppvärmning: Bergvärme

Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt

Grund: Betongplatta

Grundmur: Betong

Stomme: Tegel

Vatten/Avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ventilation: Från- och tilluft med återvinning FTX

Driftkostnad fördelas enligt följande: 31 718 kr/år, varav, försäkring 5 102 kr/år, elektricitet 21 591 kr/år, renhållning 4 825 kr/år, övrigt 200 kr/år. Personer i hushållet 2. I posten Renhållning ingår även VA

Mäklare

Magnus Josefsson

Fastighetsmäklare villor

0766-44 55 38 | magnus@alvhem.com

Vi hjälper dig att inreda ditt drömhem

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ditt drömhem. Tillsammans utformar vi personliga och vackra rum där liv och drömmar får ta plats. Vi startar alltid med ett hembesök och följer sedan upp med en konsultation i butiken.

Skriv in dig i vårt spekulantregister för att få reda på när hem som passar dig kommer ut till försäljning.
Spekulantregister

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.