Christina Arnesdotter

Fastighetsmäklare i Bagaregården och östra centrum
0731-58 65 55 | christina@alvhem.com

Jag är uppvuxen i Bollebygd och efter ett antal år utomlands (USA, Kanada och Japan) hamnade jag i Jonsered där jag bodde i närmare 20 år för att 2021 hamna mitt inne i stan, vid Vasaplatsen närmare bestämt. Älskar att höra stan utanför fönstret, och att kunna GÅ överallt, om det är för att handla sent på kvällen eller att ta sig hem från en kväll ute. Underbart. Älskar också att vara i min sommarstuga utanför Ulricehamn. Kanske inte det självklara valet om man bor i Göteborg (där alla dras till havet), men kommer man från inlandet och är uppvuxen med sjöar, hagar och lövskog är det perfekta platsen. Otroligt vackert.

Som mäklare har jag arbetat sedan 2007. Bestämde mig efter att ha varit formgivare i tio är att det var dags att göra något nytt. Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare. Jag är så glad att det blev mäklare – jag tycker ju faktiskt inte om att vara utomhus när det regnar. Största anledningen till att jag blev mäklare för att jag älskar hem. Ända sedan jag var liten har jag ”flyttat in” i hus jag sett och tyckt om. Jag möblerar, renoverar och ändrar..

”Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare”

Jag har under mina år främst arbetat i och runt Bagaregården, som är ett fantastiskt område. Mitt emellan innerstad och natur. Vackra landshövdingehus och känsla av småstadsidyll. Enormt trevliga människor. Kan man bo bättre?

Hem jag förmedlat

Såld
Storkgatan 6F

Bagaregården

107 kvm

5 rum och kök

Såld
Räntmästaregatan 28A

Lunden

51 kvm

2 rum och kök

Såld
Ånäsvägen 16D

Bagaregården

51 kvm

2 rum och kök

Såld
Kungälvsgatan 1D

Bagaregården

58 kvm

2.5 rum och kök

Såld
Waernsgatan 4B

Bagaregården

62 kvm

2 rum och kök

Såld
Uddevallagatan 27B

Bagaregården

81,4 kvm

3 rum och kök