Christina Arnesdotter

Fastighetsmäklare i Bagaregården och östra centrum
0731-58 65 55 | christina@alvhem.com

Jag är uppvuxen i Bollebygd och efter ett antal år utomlands (USA, Kanada och Japan) hamnade jag i Jonsered där jag bodde i närmare 20 år för att 2021 hamna mitt inne i stan, vid Vasaplatsen närmare bestämt. Älskar att höra stan utanför fönstret, och att kunna GÅ överallt, om det är för att handla sent på kvällen eller att ta sig hem från en kväll ute. Underbart. Älskar också att vara i min sommarstuga utanför Ulricehamn. Kanske inte det självklara valet om man bor i Göteborg (där alla dras till havet), men kommer man från inlandet och är uppvuxen med sjöar, hagar och lövskog är det perfekta platsen. Otroligt vackert.

Som mäklare har jag arbetat sedan 2007. Bestämde mig efter att ha varit formgivare i tio är att det var dags att göra något nytt. Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare. Jag är så glad att det blev mäklare – jag tycker ju faktiskt inte om att vara utomhus när det regnar. Största anledningen till att jag blev mäklare för att jag älskar hem. Ända sedan jag var liten har jag ”flyttat in” i hus jag sett och tyckt om. Jag möblerar, renoverar och ändrar..

”Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare”

Jag har under mina år främst arbetat i och runt Bagaregården, som är ett fantastiskt område. Mitt emellan innerstad och natur. Vackra landshövdingehus och känsla av småstadsidyll. Enormt trevliga människor. Kan man bo bättre?

Hem jag förmedlat

Såld
Lagmansgatan 8C

Kålltorp

51 kvm

2 rum och kök

Såld
Kärrhöksgatan 3A

Kålltorp

52 kvm

2 rum och kök

Såld
Birkagatan 18A

Örgryte

37 kvm

1 rum och kök

Såld
Storkgatan 6N

Bagaregården

87,9 kvm

3 rum och kök

Såld
Sergelsgatan 3E

Lunden

44,5 kvm

2 rum och kök

Såld
Bagaregårdsgatan 8A

Bagaregården

23,9 kvm

1 rum och kök