Andreas Lundberg

Fastighetsmäklare i Lorensberg och Nedre Johanneberg
0766-44 06 62 | andreas@alvhem.com

Med ett nästintill nördigt intresse för fastigheter, byggnadsvård och försäljning så gläder jag mig enormt till min roll som mäklare på Alvhem. Att vara en del av företaget och omringad av fantastiska och kreativa människor dagligen är väldigt inspirerande och givande. Tack vare de många lägenhetsaffärer jag har i mitt bagage, vet jag hur det är att skapa ett nytt hem – och den resan guidar jag mina kunder tryggt genom. Mina tidigare erfarenheter som egenföretagande i servicebranschen, där ett gediget intresse för människor och att lämna utrymme, lyssna, känna in och finnas till hands, hjälper mig i yrkesrollen.

”Tack vare många lägenhetsaffärer vet jag hur det är att skapa ett nytt hem!”

Kunder beskriver mig som engagerad, envis, målinriktad och med stor servicekänsla. Dessa kriterier är något som jag värderar högt i min roll som mäklare och det hjälper mig att nå mina högt uppsatta mål. Jag är noga med att skräddarsy varje enskild affär efter dess förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om mig, företaget och hur vi tillsammans skapar det bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär.

Hem jag förmedlat

Såld
Burgårdsgatan 10B

Lorensberg

51 kvm

1.5 rum och kök

Såld
Karl Gustavsgatan 24A

Vasastaden

75 kvm

2 rum och kök

Såld
Terrassgatan 13

Nedre Johanneberg

86 kvm

3 rum och kök

Såld
Sylvestergatan 5

Nedre Johanneberg

73 kvm

2.5 rum och kök

Såld
Smålandsgatan 1

Lorensberg

97 kvm

3 rum och kök

Såld
Tegnérsgatan 11B

Lorensberg

51 kvm

2 rum och kök