Eva Öman Kopp

Fastighetsmäklare i Johanneberg, Landala Egnahem och Guldheden
0766-44 02 09 | eva@alvhem.com

Kärleken till äldre fastigheter, renovering, förädling och inredning har nog funnits så länge jag kan minnas. Så när jag fick möjligheten att köpa loss en hårt renoverad sekelskifteslägenhet så slog mitt hjärta några extra slag. Där på Ingenjörsgatan började min bostadsresa och mitt i allt detta började också min egen mäklardröm sakta växa fram. Det jag inte visste då var att den mäklarbyrå som sålde just den lägenheten skulle komma att bli min framtida arbetsplats. För nu, efter tre lägenheter, två barn och en mäklarutbildning så tillbringar jag dagarna på Alvhems underbara Lorensbergskontor med närhet till det levande Johanneberg som är det området jag har hand om.

Att sälja och köpa en bostad är en av livets största affärer och med stor egen erfarenhet av försäljningar, köp och renovering så hoppas jag kunna vägleda och hjälpa till på bästa sätt.
Jag drivs av utmaningar och har ett stort personligt engagemang i varje bostadsaffär. Att få förmedla hem med karaktär och historia är något vi på Alvhem brinner för, och som det team av kreativa människor vi är med inredare, mäklare, hantverkare, butikspersonal, fotografer med mera gör vi alla vårt yttersta för att just din köp- och säljupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Min lediga tid spenderas med min familj, min man Martin och våra barn, Signe och Valter. Helst åker vi till familjens landställe på Orust, och där tar jag mer än gärna en tur i havskajaken.

Hemma hos

Hemma hos Eva – jakten på brädgolv

I ett ikoniskt hus på höjden i Göteborg bor Eva, Martin och lilla Signe...

Läs mer

Hem jag förmedlat

Såld
Annexgatan 9

Johanneberg/Krokslätt

65 kvm

3 rum och kök

Såld
Lemansgatan 8

Johanneberg

36 kvm

1.5 rum och kök

Såld
Dalheimersgatan 6B

Guldheden

50 kvm

1 rum och kök

Såld
Gibraltargatan 21A

Johanneberg

25 kvm

1 rum och kök

Såld
Richertsgatan 12

Johanneberg

36 kvm

1 rum och kök

Såld
Thorburnsgatan 2A

Johanneberg / Almedal

72 kvm

3 rum och kök